Triplan Oy:n toimitusjohtajaksi Tarja Kallio

Triplan Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty 1.5.2021 lukien Tarja Kallio. Yrityksen pitkäaikainen toimitusjohtaja Asko Laine siirtyy hallituksen puheenjohtajaksi.

Tarja Kallio on työskennellyt Triplan Oy:n palveluksessa yli 20 vuoden ajan eri tehtävissä. Hän on pitkään ollut johtoryhmän jäsen vastaten mm. uusien ohjelmistotuotteiden lanseerauksesta ja toimien myös varatoimitusjohtajana. Koulutukseltaan hän on kauppatieteiden maisteri Vaasan yliopistosta, pääaineenaan tietotekniikka.

Tänä vuonna 30-vuotisjuhlaansa viettävä Triplan Oy toimii tuotepohjaisten asian-, asiakirjan- ja arkistonhallinnan sovellusten ja palveluiden toimittajana julkishallinnon asiakkaille. Yrityksen päätoimipaikka on Hämeenlinnassa ja sillä on sivutoimipaikat Helsingissä ja Pietarsaaressa.

Triplan Oy kuuluu korkeimpaan luottoluokkaan ja sen liikevaihto oli viime vuonna noin 4,2 miljoonaa euroa. Yritys työllistää tällä hetkellä 42 henkilöä. Yritykselle on myönnetty sekä ISO 9001 laadunhallinnan että ISO 27001 tietoturvanhallinnan sertifikaatti. Myös yrityksen ohjelmistotuotteet ovat SÄHKE2-sertifioituja.

Lisätietoja: Asko Laine, puh. 0400 474 143 / Tarja Kallio, puh. 0400 604 550